Cursussen

Op het Centrum voor Kunst en Cultuureducatie ‘Cultura’ in Ede geef ik keramiekcursus aan zowel beginners (Basiscursus) als gevorderden (Vervolgcursus). 
De cursussen starten in september en duren 13 weken met de mogelijkheid om in januari weer 13 weken cursus te volgen.

Basiscursus

In de Basiscursus die 13 lessen duurt ontdek je hoe veelzijdig klei is. Je kan er mee opbouwen, uitrollen, inkrassen, stempelen, reliëf maken, beschilderen, etc. In deze cursus maak je kennis met allerlei technieken van wormgeven en decoreren. Je gaat met mallen werken, op de draaischijf kommen draaien, met platen klei gebouwen in elkaar zetten en met ringen grote schalen maken. Als decoratie techniek leer je met engobes en glazuren werken. In de cursus worden lesbladen uitgedeeld zodat je thuis nog een keer kunt nalezen. Wil je de mogelijkheden ontdekken van klei en glazuur en dit zelf uitproberen? Dan is dit de ideale cursus voor je. Gemiste lessen mogen worden ingehaald. 

Voor lestijden, inschrijvingen en actuele kosten, kijk op www.cultura-ede.nl

Vervolgcursus

In deze cursus kan degene die al meer ervaring heeft zich verdiepen in keramiek. Per cursusjaar worden twee thema’s behandeld. Deelname aan een thema is niet verplicht. Alle deelnemers krijgen individuele begeleiding van de docent. Het cursusjaar wordt afgesloten met een workshop raku-stoken. Omdat er gemiddeld tien cursussen per week worden gegeven mogen gemiste lessen worden ingehaald.

Voor lestijden, inschrijvingen en actuele kosten, kijk op www.cultura-ede.nl

Tierra Art

0318-418570

Tierra Art